Harvest - Voor uw organisatie

Digitalisering is voor bijna alle organisaties een heet hangijzer. In veel sectoren is het ‘disrupt or die’. Belangrijke projecten rondom digitalisering vraagt om de allerbeste specialisten. Dit is in een markt van schaarste niet gemakkelijk.

In Nederland zijn momenteel meer dan twintig vacatures voor elke software engineer. Wij bieden u het topsegment van software engineers van de Nederlandse markt. Dit doen wij uitsluitend voor toonaangevende organisaties die onze talenten projecten kunnen bieden die er echt toe doen. Samen met u investeren wij in de toekomstige ambassadeurs van uw organisatie.

Wij scholen niet om, wij selecteren de top en brengen hen samen met u in een jaar tijd naar het allerhoogst mogelijke niveau. Harvest gaat alleen het gesprek aan met ‘echte’ software engineers. Al onze talenten hebben een afgeronde Bachelor / Master Computer Science en hebben bewust voor het vak gekozen vanuit hun passie. Wij focussen niet alleen op high potentials, ook medior en senior Software Engineers nemen deel is onze programma’s.

Na afloop van het Harvest programma zijn zij klaar voor de volgende stap in uw organisatie en komen zij bij u in dienst. Elk kwartaal starten er 10 software engineers bij onze ambitieuze klanten in Harvest programma’s.

Unieke programma's voor de allerbeste software engineers van Nederland
Voor talenten

Twee unieke programma’s: Multi Company of Single Company?

Multi Company: elk kwartaal stromen er 10 software engineers in bij het multi company programma.

Harvest kandidaten werken 36 uur bij u op locatie en lopen mee in het Harvest trainingsprogramma en krijgen trainingen van de allerbeste trainers van Nederland op het gebied van; IT Architectuur, TDD, Clean Code, Design Thinking, CI/CD, Cloud (AWS, Azure) Java, .NET, Python, Scala, Angular, React, Node.js en Mobile.

Na afloop van het programma biedt u het talent een ambitiepad naar bijvoorbeeld senior software engineer, lead engineer of bijvoorbeeld IT Architect. Indien nodig begeleiden wij dit graag verder na dit jaar.

Ons volgende startmoment is 1 oktober 2018.

 

Single company op maat: vast instroommoment of gefaseerd.

Voor een beperkt aantal organisaties maken wij programma’s op maat. U kunt kiezen tussen een vast startmoment of gefaseerde instroom. Wij inventariseren uw wensen, doelen en behoefte en matchen vervolgens profielen op maat aan uw organisatie. Ook het trainingsprogramma wordt helemaal op uw wensen afgestemd.

Onze belofte

In een markt waar al genoeg ‘cowboys’ actief zijn sturen wij alleen op kwaliteit: de kandidaat, de match, het type project, onze trainingen en onze service. Alles wat wij voor u doen is maatwerk, maar wel met de snelheid die nodig is. Dat is onze absolute belofte.

Waarom organisaties meedoen:

Kwaliteit en klantgerichtheid staat in alles wat we doen voorop
De allerbelangrijkste digitale producten vragen om de allerbeste software engineers
Uitgebreide technische en persoonlijke screening
Persoonlijke coaching en begeleiding van de talenten
Werken aan een gezonde balans intern/extern
Kennisniveau naar een hoger peil brengen
Lagere kosten dan inhuur / detachering