In-Company

In-Company

De Talent incubator biedt de mogelijkheid voor een in-company trainingsprogramma die op maat wordt gemaakt voor een specifieke organisatie.

Bij het In-Company programma gaan we samen met een van onze partners een specifiek programma opbouwen waar Harvest minimaal 6 talenten voor werft. De talenten hebben allemaal een afgeronde HBO/WO informatica opleiding afgerond, zijn leergierig en gedreven om tijdens dit jaar het beste uit zichzelf te halen. Door middel van een onderbouwde methode zijn we in staat om te onderzoeken aan welke competenties er moet worden voldaan. Op basis daarvan zullen we een specifiek team samen stellen. Een andere optie is om een programma op te zetten overkoepelend voor bepaalde teams om deze zo naar een hoger niveau te krijgen. Samen met onze klant gaan we zorgvuldig een programma samenstellen waarmee de soft- en hard skills worden getraind. Tevens kan dit programma ook meer klant-specifieke trainingen en cursussen bevatten.

Tijdens het jaar coachen we onze talenten op hun voortgang en helpen we onze klanten door hen te adviseren in het blijven binden van het talent en ze, ook na het Harvest jaar, te blijven boeien en zo ook te behouden

Geïnteresseerd?