fbpx

In-Company

In-Company

De IT talent incubator is opgezet met als doel het professioneel, gestructureerd en schaalbaar aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent. Bij het In-Company programma zet Harvest een programma op samen de klant. Middels een analyse wordt er onderzocht wat de behoeftes zijn qua technische vaardigheden en competenties waar de talenten zich op gaan ontwikkelen. Deze aspecten moeten aansluiten bij de IT organisatie maar ook bij HR en management doelen.

Harvest verzorgt de werving van een groep getalenteerde software/data talenten voor 1 klant specifiek. In dit traject stellen wij, in samenspraak met de klant, een maatwerk programma samen dat aansluit bij de organisatie doelen. Gebaseerd op de best practices van software development, data engineering/science) en aansluitend op de technologie stack van de organisatie.

In het kort:

  • Twee trajecten: Software engineer of Data engineer
  • HBO en WO afgestudeerde software engineers met een informatica opleiding.
  • WO afgestudeerde data engineers met een afgeronde master in de richting van: wiskunde/data science/econometrie.
  • Instroom van getalenteerde jonge software developers/data engineers.
  • Deze talenten, na het Harvest jaar, zelf in dienst te nemen.
  • Een opleidingstraject op maat dat aansluit op de organisatie behoefte.
  • Advies over het boeien en behouden van talent .
  • Het resultaat? Het realiseren van Business impact.

‘Because top talent is simply eight times as productive’ (McKinsey)

Wilt u op de hoogte blijven waar Harvest aan werkt?

Onze Partners:

We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Harvest. De manier waarop Harvest startende software engineers begeleid en ondersteuning aanbiedt is een toegevoegde waarde voor zowel de talenten als voor onze organisatie.

Investeren in jong talent is een uitdaging voor organisaties, zo ook bij SnelStart. We investeren graag maar tijd, begeleiding en juiste manier van opleiding vinden is een uitdaging. Harvest helpt ons hierbij. Ze leveren niet alleen hoogopgeleide talenten, ze zijn enorm betrokken en doen net dat stapje extra’