fbpx
VRYOURFUTURE-foto6
VRYOURFUTURE-foto5
Roeland Sjoerd Hoefsloot
VRYOURFUTURE-foto3
VRYOURFUTURE-foto2
VRYOURFUTURE-foto1

MEET YOUR FUTURE!

Jouw carrière als software engineer!

Voor veel jonge software engineers en data scientists is de keuze voor een eerste of tweede baan vaak een lastig proces. In een wereld waar digitalisering een steeds belangrijkere rol speelt zijn de mogelijkheden voor jong software en data talent niet meer te overzien. De keuze voor een volgende stap in jouw ontwikkeling is daarom erg belangrijk en vooral persoonlijk. Harvest helpt jou daar graag bij, daarom organiseren wij MEET YOUR FUTURE. Zit jij in het laatste jaar van jouw HBO of WO opleiding richting software development of een bèta studie en wil jij je oriënteren naar een volgende stap in jouw carrière? Meld je dan aan en MEET YOUR FUTURE!

Meet Your Future met Victor Mids (Mindf*ck)

Op zaterdag 8 mei organiseert Harvest voor een select aantal software en data engineers een gave en compleet verzorgde middag waarin we jou meenemen in de verschillende mogelijkheden na je afstuderen. Naast een interessant programma komt de meest populaire illusionist van Nederland een waanzinnige show geven.

Over Harvest

Harvest is een Talent Incubator voor software engineers. Wij helpen jou, als hoogopgeleid IT talent, bij het versneld ontwikkelen van jouw potentie. Daarnaast adviseren we onze klanten om jouw toekomstige werkplek zo aantrekkelijk mogelijk te maken.  Wij doen dit zodat jij je kan ontplooien en met plezier en trots terugkijkt op de ontwikkelingen die je hebt doorgemaakt bij Harvest. Bij Harvest garanderen wij een vliegende start, geen valse start!

Programma

8 mei, 15:00 – 18:00, @digitaal.

  • Opening
  • Victor Mids van Mindf*ck: Laat jij je beïnvloeden?
  • In groepen betreed je de break-out ruimtes waarin diverse mooie organisaties over de mogelijkheden binnen Software development en Data vertellen.

Interesse?

Je bent van harte welkom bij MEET YOUR FUTURE wanneer:

  • Je in je laatste jaar Informatica / Computer Science/ Data Science of aanverwante opleiding zit;
  • Je in het bezit bent van een bachelor of master Informatica / Computer Science of aanverwante en 0-3 jaar werkervaring hebt opgedaan als software developer/ data scientist;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal hebt.
De aanmeldingen stromen binnen en er zijn een beperkt aantal plekken dus wacht niet te lang en meld je aan! Na aanmelding mailen we je de verdere details.

Direct aanmelden

UtrechtAmsterdamDen HaagRotterdamApeldoornArnhemDen BoschEindhoven