Multi-Company Data Engineer

Multi-Company Data Engineer

De talenten
In het Multi-company programma starten er elk instroommoment ongeveer 8 high potentials met een afgeronde WO master in een data richting.  De geselecteerde talenten zijn leergierig en gedreven om tijdens dit programma het beste uit henzelf te halen en een verschil te maken op de werkvloer. Zij werken gedurende het jaar bij 1 van onze partners op locatie en hebben om de week op vrijdag een masterclass met de andere talenten uit hun talentclass welke bij andere partners werkzaam zijn. 

Het Multi-Company programma 
Gedurende het jaar volgen deze talentvolle data engineers verschillende masterclasses welke zijn gericht op de best practices.  Daarnaast worden ze gecoacht op soft en hard skills die nodig zijn op de werkvloer. Tevens adviseren wij onze klanten bij het boeien en binden van deze talenten zodat ze ook na het Multi-Company programma bij de organisatie willen blijven werken. 

In het kort:

  • WO afgestudeerde data engineers met een afgeronde master in de richting van: wiskunde/data science/econometrie. 
  • Intensief hardskill programma gericht op best practices (hierbij valt te denken aan oa; security, architecture, design patterns, testing etc)
  • Coaching op hard en soft skills. 
  • PLP wat we afstemmen met de klant voor het behalen van certificering. 
  • Advies over het binden van de talenten .

‘Nurture Potential. Achieve Impact’

 

Wilt u op de hoogte blijven waar Harvest aan werkt?

Onze Partners: