Ons team

Management team

Het Harvest team heeft haar sporen verdiend in de software-industrie. Wij nemen waardeontwikkeling als uitgangspunt voor het inrichten van The Software Talent Incubator. Talenten aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden is het gemeenschappelijke doel dat wij hebben met onze klanten.

Marinus

Marinus Geuze is woonachtig in Amersfoort met zijn vrouw en 2 kinderen. Nadat hij in 2004 zijn Master Software Engineering heeft afgrond heeft hij binnen diverse branches gewerkt als Software Engineer en Architect.

Met zijn jarenlange ervaring en passie voor het vak is hij in 2018 gestart als CTO bij Harvest. Hij haalt veel energie uit het werken met talentvolle professionals die dezelfde passie en gedrevenheid hebben voor het vak. Voor hem staat de ontwikkeling van de talenten tijdens het jaar bij Harvest voorop. Naast dat Marinus operationeel en technisch verantwoordelijk is binnen Harvest, is hij als developer een aantal dagen gedetacheerd bij een van onze klanten.

Meike

Meike Schuiling is woonachtig in Culemborg samen met haar vriend. Zij heeft een commerciële achtergrond en heeft een grote interesse in innovatie en techniek. Met haar drive om zichtbaar resultaat te behalen en ervaring in het vakgebied is ze in staat om zowel organisaties als talenten verder te helpen. Voor haar is het belangrijk dat Harvest de belofte waarmaakt als Talent incubator voor de technisch leiders van de toekomst. Meike is verantwoordelijk voor de strategie en groei zowel in partnerships als het aantrekken van talent.