Ons team

Management team

Met jarenlange ervaring in de software-industrie neemt het team van Harvest de waardeontwikkeling van onze talenten als uitgangspunt voor de inrichting van de Software Talent Incubator. Talenten aantrekken, behouden en ontwikkelen is het gemeenschappelijke doel van ons, onze klanten en de talenten.

Marinus

Marinus Geuze woont in Amersfoort met zijn vrouw en 2 kinderen. Sinds hij in 2004 zijn Master Software Engineer behaald heeft werkt hij binnen diverse branches als Software Engineer en Architect.

Met zijn ervaring en passie voor het vak is hij in 2018 gestart als CTO bij Harvest. Hij haalt energie uit het werken met talentvolle professionals die dezelfde passie en gedrevenheid hebben als hij, en voor hem staat de ontwikkeling van de talenten tijdens het jaar bij harvest voorop. Naast dat Marinus operationeel en technisch verantwoordelijk is binnen Harvest is hij als lead developer betrokken bij de transformatie van een van onze klanten.

Meike

Meike Schuiling woont samen met haar vriend in Culemborg. Met een commerciële achtergrond, grote interesse in innovatie en techniek en drive om zichtbaar resultaat te behalen is ze in staat om zowel organisaties als talenten verder te helpen. Voor haar is het belangrijk dat Harvest de belofte waarmaakt als Talent Incubator voor de technisch leiders van de toekomst. Meike is binnen Harvest verantwoordelijk voor de strategie en groei, zowel in partnerships als in het aantrekken van talentvolle Software Engineers.