fbpx

Ons team

Ons team

Met jarenlange ervaring in de software-industrie neemt het team van Harvest de waardeontwikkeling van onze talenten als uitgangspunt voor de inrichting van de Software Talent Incubator. Talenten aantrekken, behouden en ontwikkelen is het gemeenschappelijke doel van ons, onze klanten en de talenten.

Marinus

Marinus Geuze woont in Amersfoort met zijn vrouw en 2 kinderen. Sinds hij in 2004 zijn Master Software Engineering behaald heeft werkt hij binnen diverse branches als Software Engineer en Architect.

Met zijn ervaring en passie voor het vak is hij in 2018 gestart als CTO bij Harvest. Hij haalt energie uit het werken met talentvolle professionals die dezelfde passie en gedrevenheid hebben als hij. Voor hem staat de ontwikkeling van de talenten tijdens het jaar bij harvest voorop. Naast dat Marinus operationeel en technisch verantwoordelijk is binnen Harvest is hij als lead developer betrokken bij de digitale transformatie van een van onze klanten.

Meike

Meike Schuiling woont samen met haar vriend in Culemborg. Met een commerciële achtergrond, grote interesse in innovatie & techniek en drive om zichtbaar resultaat te behalen is ze in staat om zowel organisaties als talenten verder te helpen. Voor haar is het belangrijk dat Harvest de belofte waarmaakt als Talent Incubator voor de technisch leiders van de toekomst. Meike is binnen Harvest verantwoordelijk voor de strategie en groei, zowel in partnerships als in het aantrekken van talentvolle Software Engineers.

Julieta

Julieta van Hierden woont in Barneveld met haar man en 2 kinderen. In 2013 heeft ze haar master in het Burgerlijk recht met specialisatie arbeidsrecht behaald. Na haar studie heeft ze ruim 5 jaar commerciële werkervaring opgedaan.
Sinds september 2019 is zij verantwoordelijk als accountmanager voor een aantal key-accounts in de regio midden/oost Nederland. Daarnaast houdt zij zich continu bezig met het aantrekken van talentvolle software engineers voor het Harvest talent incubation programma. Tevens denkt zij mee in de planning en uitvoering van mooie evenementen en marketingacties voor zowel onze klanten als potentiële Harvest talenten. Voor Julieta is persoonlijk contact en zich kunnen inleven in de behoefte en wensen van zowel haar klant als het software talent enorm belangrijk en iets waar zij zich elke dag vol passie voor inzet!

Marlie

Marlie Ekdom woont samen met haar vriend in Utrecht en is sinds 2019 werkzaam bij Harvest. Met een achtergrond in de recruitment sector en een gedrevenheid om een zo goed mogelijke match te maken tussen talent en organisatie is Marlie sinds november vol enthousiasme bij Harvest begonnen. Marlie vindt persoonlijke aanpak en transparantie erg belangrijk. Marlie is binnen Harvest werkzaam als accountmanager en daarmee is zij verantwoordelijk voor het recruitment proces voor een aantal key-accounts in de regio west/zuid.

Jill

Jill van den Bosch versterkt sinds begin 2020 ons team. Ze woont samen met haar vriend in het centrum van Utrecht en na haar ervaring als recruiter besloot zij dat organiseren en plannen haar nog meer in haar kracht zetten. Bij Harvest vervult zij daarom de rol van office & eventmanager en is hét gezicht en eerste aanspreekpunt binnen Harvest voor (potentieel nieuwe) collega’s. Met kernwaarden als open, enthousiast en communicatief zorgt Jill ervoor dat alle processen soepel verlopen, events tot in de puntjes zijn geregeld en iedereen op de juiste plek terecht komt.

Chris

Chris Lemmens woont met zijn vriendin in Leiden. Sinds hij in 2015 zijn Master Astronomy behaald heeft werkt hij binnen diverse branches als data scientist en consultant. Hij is in 2020 gestart als lead voor het Harvest data talent incubator. Werken met gedreven talentvolle data professionals die het meest uit eigen ontwikkeling willen halen geeft hem energie. Het begeleiden van deze ontwikkeling staat voor hem centraal in zijn werk. Chris is daarnaast als lead data scientist betrokken bij de digitale transformatie van een van onze klanten.