Wij zijn Harvest.
En bij ons vind je de cream of the crop.

Wie zaait zal oogsten.

Dat is een universele waarheid. En die geldt dus ook voor business technologie. Want als je durft te investeren in topmensen en toptechnologie, dan leidt dat in onze gedigitaliseerde wereld tot een onbetaalbare voorsprong voor je bedrijf. Dezelfde waarheid geldt net zo goed voor high potentials in tech. Want: als je als software engineer of data specialist bij het juiste bedrijf terecht komt waar je de juiste praktijkervaring opdoet; als je de juiste mensen tegenkomt die het beste uit je naar boven weten te halen; en als je in aanraking komt met diepgaande kennis van technologie die je inspireert om een visie te ontwikkelen op software en data, dan is de kans levensgroot dat je later in je carrière lof oogst.

Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Enter Harvest.

Bij Harvest bieden we een traineeship van topklasse, dat speciaal is ontwikkeld om high potentials in data en software een raketstart te geven. Wij zijn de versneller voor je carrière. Bij ons ga je meteen aan de slag op exclusief door ons geselecteerde en zeer uitdagende technologiefuncties in het bedrijfsleven. Tegelijkertijd komt de absolute tech top van Nederland langs om hun ervaring en praktijkcases met je te delen.

Heb jij het in je?

Wij vinden virtuoze beheersing van de technology essentieel. Maar het is niet voldoende:
wij coachen je ook heel sterk op de ontwikkeling van je persoonlijke skills.

Dat is de reden dat onze high potentials een compleet software- en data team naar een volgend niveau brengen. Zowel als teamlid of als teamleider. Bij Harvest leiden we namelijk geen gewone software developers of data specialisten op; bij ons vind je de tech leiders van morgen.

Wie zaait zal oogsten.
Bij ons vind je de cream of the crop.

Het Harvest team

Joyce Thomas

Joyce Thomas

Manager Data & Analytics

BearingPoint

René de Vries

René de Vries

Director Consulting Expert

CGI

Chris Lemmens

Chris Lemmens

Director

Philips

Hugo de Gooijer

Hugo de Gooijer

Enterprise Data Architect

D8A Directors

Steven Reitsma

Steven Reitsma

Lead Data Engineer

Reitsma.io

Dennis Doomen

Dennis Doomen

Principal Consultant

Aviva Solutions

Roy de Groot

Roy de Groot

Lead Data Engineer

The Big Data Academy

Harvest Technology
Campus

Onze unieke locatie is een prachtig 19e eeuws buitenhuis gelegen in de bosrijke omgeving van Driebergen-Rijsenburg. Hier organiseren we de masterclasses en onze events. Zo kunnen we ons in alle rust focussen op de nieuwste technologie en disruptieve inzichten.

Hoofdstraat 152
3972 LE Driebergen-Rijsenburg

Onze cultuur

We scheiden graag de kaf van het koren en zoeken mensen die écht het allerbeste uit zichzelf en uit hun carrière in tech willen halen. Maar we houden het wel menselijk: we verdiepen ons in de individuele drijfveren, obstakels en talenten van onze High Potentials. Er bestaat immers geen blauwdruk voor succes. En naast diepgaande technologische kennis, besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van people skills en zakelijk inzicht.

Kom werken bij Harvest