fbpx

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert

Goed om te horen dat je zo enthousiast over Harvest bent dat je hebt besloten om te solliciteren! Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 werkdagen weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.

Het eerste contactmoment

Een van onze accountmanager neemt telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. Tijdens dit telefoongesprek maken we alvast kort kennis en kun je al je prangende vragen stellen.

Het 1e (digitale) gesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we uitgebreid kennis met elkaar. We geven je een  compleet beeld van ons programma, onze klanten en de functie waar het om zal gaan. We gaan in op je CV en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Op die manier komen we te weten of jij dat enthousiaste talent bent die wij zoeken. Maar ook of de functie past bij wat jij zoekt. 

We gaan hier nog niet inhoudelijk in op je technische vaardigheden. Dit gebeurt in het 2e gesprek.

Het 2e gesprek

Is er nog steeds een match?! Dan willen we je uitnodigen voor een tweede gesprek. We vragen je om van te voren een online assessment te maken. Deze bestaat uit een technische test, waarin we zowel SQL, frontend en backend aan bod laten komen. Deze resultaten worden, indien voldoende, in het tweede gesprek met de lead van het Talent Programma besproken. In dit gesprek hebben we het nog uitgebreider over de inhoud van de functie, het team en natuurlijk ook over jouw ambities. 

Aanbod

Aan de hand van de gesprekken en de test hebben we een  goed beeld van je gekregen. Doordat je aan de slag gaat bij een van onze klanten, is het gebruikelijk dat je ook op gesprek gaat bij de klant. Om zeker te weten dat hier ook een klik is.

Is dit het geval? Dan doen wij je graag een passend aanbod bestaande uit een marktconform salaris plus secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord dan heten we je van harte welkom bij Harvest! Als nieuwe Harvester maak je tijdens de informatieve Kick Off kennis met je collega’s en coaches.

Bekijk hier de video waar onze recruiters en talenten vertellen over het proces!