Talent Incubator

Talent incubator

Ben jij er klaar voor om jouw carrière een extra boost te geven?
Binnen The Talent Incubator sta jij centraal en krijg jij de kans om samen met onze experts te werken aan jouw groei.
Voor een periode van een jaar ga je samen met andere Harvest talenten keihard aan de slag om aan jezelf, je carrière en toekomst te werken. Je hebt een natuurlijke ambitie en drive nodig om deze weg in te slaan. Bij Harvest werken we alleen met de allerbesten! Heb jij het lef om deze uitdaging samen met ons aan te gaan?

Wat kun je verwachten van The Software Talent Incubator?
Je gaat als software engineer aan de slag op een innovatief project, waarbij we samen met jou op zoek gaan naar een project en organisatie die bij jou passen. Hierin sta jij centraal en met minder nemen wij dan ook geen genoegen. Binnen het programma van een jaar krijg je Master Classes aangeboden op The Best Practices in ons vakgebied door de absolute experts op deze practices. 

Naast uitdagende werkzaamheden aan mooie projecten werk je -samen met onze coach- continu aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt inzicht in je eigen talenten en hoe je deze het beste kunt inzetten. Kortom, hard aan jezelf werken in combinatie met veel gezelligheid en plezier!

Benieuwd of je in aanmerking komt voor ons programma?