High potentials die je organisatie naar een volgend niveau brengen.

Welkom bij Harvest

Het technisch Post-Master Programma van topklasse

grain icon

Cream of the crop.

We doen bewust niet aan omscholing. We nemen alleen high potentials aan die een relevante universitaire bètastudie, bij voorkeur aan een TU, met lof hebben afgerond.

stats icon

Breng je team naar het volgende niveau.

Wij ondersteunen organisaties bij het aantrekken en behouden van technische high potentials, waardoor we een aantoonbaar verschil maken. Zo dragen we bij aan een positieve verandering in de teamcultuur.

people icon

Bij ons vind je de technische leiders van morgen.

Diepgaande kennis van data en technologie is van essentieel belang, maar niet voldoende. Onze high potentials ondergaan intensieve coaching om ook hun persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen.

97 %

Van onze high potentials stroomt 97% uiteindelijk in.

We helpen onze opdrachtgevers om een aantrekkelijkere werkgever te worden voor high potentials in de tech-sector. Hierdoor ervaren onze getalenteerde professionals een perfecte, duurzame match met hun opdrachtgevers, en vice versa, natuurlijk. Na afloop van ons programma stroomt 97% van onze talenten daadwerkelijk door naar een positie binnen de organisatie waar zij werkzaam zijn. Dit draagt bij aan het geluk van iedereen.

Djimmy Radstok

Djimmy Radstok

Manager IT Shared Service

Essent

Dankzij de kwaliteit en flexibiliteit van Harvest hebben we onze (tech) ambities kunnen versnellen. Talenten met een echte passie voor het vak.

Ruud Heutmekers

Ruud Heutmekers

Head of Software Solutions

Triodos Bank

Tof als menselijke groei en resultaten echt hand-in-hand gaan. Geen passanten maar kundige talenten die kunnen leveren en passen in onze duurzame (tech) community.

Harvest in het kort

1

Met Harvest organiseer je de instroom van top of class afgestudeerde software- en data-engineers.

2

Onze high potentials hebben steevast een technische master afgerond aan een Nederlandse universiteit.

3

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers niet alleen met het aantrekken van high potentials, maar ook met het voor langere tijd behouden voor de organisatie.

4

Naast instroom en behoud van high potentials zorgt Harvest ook voor positieve cultuurverandering binnen het team.

5

Maar liefst 97% van onze deelnemers stroomt daadwerkelijk in na het Harvest jaar en blijft jarenlang actief voor onze opdrachtgevers.

6

Onze alumni onderscheiden zich, omdat ze niet alleen over veel vakmatige kennis beschikken, maar ook over people skills en zakelijk inzicht.

7

Harvest beschikt over een krachtig alumni netwerk, waardoor onze opdrachtgevers toegang hebben tot de kennis en expertise van vooraanstaande data specialisten en software engineers.

8

Gedurende het gehele Harvest jaar nemen wij een belangrijk deel van de begeleiding en ontwikkeling uit handen van onze opdrachtgevers.

Neem contact met ons op

Julieta van Hierden

Julieta van Hierden

Account Director

Software Engineering

Ted van Mierlo

Ted van Mierlo

Business Development Manager

Data Engineering

97%
cake icon

Stroomt door in een vaste baan bij de opdrachtgever.

8.3
star icon

Is het rapportcijfer dat we krijgen van onze alumni.

100
education icon

Plaatsen per jaar per programma.

Je carrière in tech begint bij deze organisaties

Wij zijn Harvest.

Want wie zaait,

zal oogsten.

En bij ons vind je de Cream of the crop.

Als je durft te investeren in topmensen en toptechnologie, dan leidt dat in onze gedigitaliseerde wereld tot een onbetaalbare voorsprong.