fbpx

VR YOUR FUTURE!

Jouw carrière als software engineer!

Voor veel jonge software engineers is de keuze voor een eerste of tweede baan vaak een lastig proces. In een wereld waar digitalisering een steeds belangrijkere rol speelt zijn de mogelijkheden voor jong software talent niet meer te overzien. De keuze voor een volgende stap in jouw ontwikkeling is daarom erg belangrijk en vooral persoonlijk. Harvest helpt jou daar graag bij, daarom organiseren wij VR YOUR FUTURE. Zit jij in het laatste jaar van jouw HBO of WO opleiding richting software development of wil je oriënteren naar een volgende stap in jouw carrière? Meld je dan aan en VR YOUR FUTURE!

VR Your Future met Victor Mids (Mindf*ck)

7 november kon helaas niet doorgaan vanwege corona, maar 8 mei organiseert Harvest opnieuw een gave en compleet verzorgde middag waarin we jou meenemen in de verschillende mogelijkheden als software engineer. Naast een interessant programma voor een select aantal software engineers komt de meest populaire illusionist en mindreader van Nederland, zijn er diverse andere activiteiten, borrel en eten.

Over Harvest

Harvest is een Talent Incubator voor software engineers. Wij helpen jou, als hoogopgeleid IT talent, bij het versneld ontwikkelen van jouw potentie. Daarnaast adviseren we onze klanten om jouw toekomstige werkplek zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Wij doen dit zodat jij je kan ontplooien en met plezier en trots terugkijkt op de ontwikkelingen die je hebt doorgemaakt bij Harvest. Bij Harvest garanderen wij een vliegende start, geen valse start!

Programma

8 mei, 15:00 – 20:30, Spoorwegmuseum, Utrecht

  • Victor Mids van Mindf*ck: Laat jij je beïnvloeden?
  • Virtual Reality games
  • Speeddate in de trein met diverse mooie organisaties over de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen Software development
  • Een gave soft skills training

Interesse?

Je bent van harte welkom bij VR YOUR FUTURE wanneer:

  • Je in je laatste jaar Informatica / Computer Science of aanverwante opleiding zit;
  • Je in het bezit bent van een bachelor of master Informatica/ Computer Science of aanverwante en 0-3 jaar werkervaring hebt opgedaan als software developer;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wacht niet te lang en meld je aan! Na aanmelding mailen we je de verdere details.

Direct aanmelden

UtrechtAmsterdamDen HaagRotterdamApeldoornArnhemDen BoschEindhoven