Je carrière plannen als software engineer

2 juli, 2021 Geschreven door Jill van den Bosch

Je weet dat je over gewilde skills beschikt en overal aan de slag kunt, maar dat betekent nog niet dat je ook overal aan de slag wilt. Jij wil ergens werken waar jij je prettig voelt en waar je impact kunt maken! Daarnaast wil je je blijven ontwikkelen in een richting die jou het beste past..

Klinkt dit bekend, maar merk je dat het toch best lastig is om hierin de juiste keuze te maken? Heb je het gevoel dat je meer in je mars hebt dan je nu kan laten zien? Dan is het tijd dat je jouw volle potentie gaat benutten!

 

Je carrière in stroomversnelling

Bij Harvest geloven we dat jouw werkgeluk sterk afhangt van de juiste werkomgeving, rol en ruimte voor ontwikkeling. In het “Talent Incubator” programma sta jij centraal en ga je gedurende één jaar samen met experts werken aan jouw groei.

Op basis van jouw talenten en persoonlijkheid selecteren we een passend project en ga jij samen met je coach werken aan jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Wij zorgen dat jij je benodigde certificeringen behaalt en waardevolle vaardigheden leer om jouw kennis beter tot zijn recht te laten komen. Zo dicht je de kloof tussen het werkzame leven en de opgedane theoretische kennis van je studie.

 

Een vliegende start in één jaar

Gedurende dit jaar heb je natuurlijk ook de zekerheid van een jaarcontract, prima salaris en een tof innovatief project bij een passende organisatie. Hierdoor kan jij zonder zorgen, gefocust werken aan jouw carrière. Daarnaast krijg je direct een relevant netwerk van software- en data engineers waar je in de rest van je carrière van zult profiteren. En natuurlijk zorgen we er ook voor dat je het harde werken op je project en aan jouw ontwikkeling kunt afwisselen met ontspanning, gezelligheid en plezier!