Je carrière plannen als software engineer

Je carrière plannen als software engineer

Je carrière plannen als software engineer

Je weet dat je over gewilde skills beschikt en overal aan de slag kunt, maar dat betekend nog niet dat je ook overal aan de slag wilt. Waarschijnlijk wil je ergens werken waar jij je prettig voelt en waar je impact kunt maken. Daarnaast wil je je blijven ontwikkelen in een richting die jou het beste past..

 

Klinkt dit bekend, maar merk je dat het toch best lastig is om hierin de juiste keuze te maken? Heb je het gevoel dat je meer in je mars hebt dan je nu kan laten zien? Dan is het tijd dat je jouw volle potentie gaat benutten!

Bij Harvest geloven we dat jouw werkgeluk sterk afhangt van de juiste werkomgeving, rol en ruimte voor ontwikkeling. In het “Talent Incubator” programma sta jij centraal en ga je gedurende één jaar samen met onze experts werken aan jouw groei. Op basis van jouw talenten en persoonlijkheid selecteren we een passend project en ga jij samen met je coach werken aan jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Wij kijken verder dan het behalen van certificeringen en onze masterclasses zijn gebaseerd op actuele thema’s, gegeven door de allerbeste uit het vakgebied.
 
Gedurende dit jaar heb je natuurlijk ook de zekerheid van een jaarcontract, prima salaris en een tof innovatief project bij een passende organisatie. Hierdoor kan jij zonder zorgen, gefocust werken aan jouw carrière. Bijkomend voordeel is dat je tijdens de masterclasses en uitjes met gelijkgestemden bent, zodat je het harde werken kunt afwisselen met gezelligheid en plezier!
 

Wil je precies weten wat dit inhoudt? Beschrijf eenmalig jouw situatie en we komen bij je terug met een mail wat we voor jou kunnen betekenen!

Beschrijf jouw situatie

Wil je weten wat Harvest voor jou kan doen? Beschrijf jouw situatie en je ontvangt eenmalig een mail waarin we precies beschrijven wat we voor jou kunnen betekenen!